Activiteiten

Jongereninloop "de Zoutfabriek"

In de jongereninloop zullen vanaf 7 maart 2024 de verschillende activiteiten plaats gaan vinden. De inloop is iedere week geopend op de woensdag- en donderdagmiddag. Hier bieden wij een plek voor jongeren voor ontmoeting en ontspanning. Hierbij kan je denken aan even koffie drinken aan de bar en een goed gesprek, samen een spelletje doen, gamen op de Nintendo Switch, tafeltennissen of in alle rust je huiswerk kunnen maken. Ook willen we het mogelijk gaan maken om samen muziek te gaan maken.

Tegenover de inloop is een groot veld en een voetbalkooi, dus met lekker weer zullen we ook zeker buiten te vinden zijn om jongeren op te zoeken. We zijn dan met hen in beweging door sport en spel en in de zomer zullen we samen genieten met ‘salty BBQ’s’.

Youth Escape

Ook worden inhoudelijke activiteiten georganiseerd voor jongeren van de kerk. Daarbij zijn natuurlijk ook vrienden van de jongeren van harte welkom! Tijdens deze activiteiten denken wij samen na over Christelijke thema’s door middel van gesprek en spel op een eigentijdse manier.

Als voorbeeld van een eigentijds spel is “Youth Escape”. Dit zijn vette escape rooms waarbij je door puzzels te maken en de code te kraken kan ontsnappen! Youth Escape heeft rooms met Bijbelse thema’s.

1, 2, 3, Muziek!

Iedere woensdag is er van 17:00 tot 19:30 uur een muziekactiviteit! Jongeren van kerken komen samen om muziek te maken. Ook wordt er eerst samen gegeten. Samen eten en muziek maken verbindt en brengt mensen bij elkaar! De muziekgroep heeft nu een naam: “S.O.S” (Soldiers of salt). S.O.S zoekt nieuwe bandleden! Wil jij graag meedoen? Neem dan contact met ons op.